Výprodej

955.17 Kč

Wulibike Pro TÝM Cyklistický Dres Bib Šortky Kit Set Pánské rychleschnoucí Mtb Krátký Rukáv Čalouněný Oblek

Přidat recenzi

Vítejte můj přítel

Prodáváme cyklistické oblečení různých značek a stylů.

Můžeme přizpůsobit všechny cyklistické oblečení (jakékoliv značky a týmu).

Můžete, neváhejte nás kontaktovat.

Užijte si nakupování!

------------------------------------------------------

Popis:

Barva: Jako Obrázek Show

Velikost: S/M/L/XL/XXL/XXXL (Prosím, vyberte si velikost podle velikosti grafu!)

Jersey: 100% polyester

Kalhoty: 80% Polyester a 20% lycra a gel prodyšné podložky

Lehké a prodyšné textilie, cyklistika clothse oblek,Plné délky zip, 3 tradiční zadní kapsy pro skladování.Plochý zámek švy a reflexní proužek design na kalhoty,Tam je reflexní zip na noze openging.

1. Dres a šortky značka velikost je Asijské velikosti, která se spouští menší, než NÁS standardní,prosím, zkontrolujte, zda velikost grafu pro cyklus oblečení.Doporučujeme jednu velikost větší, aby koupit, to znamená, že pokud budete nosit NÁS BYCH, prosím, vyberte Asijské XL.

2. Vhodné pro všechny úrovně cyklistů, aby si vybrat tento jezdecké oblečení,i vy jste zpocený Jersey nikdy se drží na kůži, quick-dry a budete se cítit pohodlně, trička populární pro sportovní týmy v cyklistice klub jednotný.

3. S 3 Kapsy na Zadní části Dresu je velmi pohodlí pro skladování,Coolmax Silikonová Podložka Prodyšná Pružnost rovnátka,Jersey, Materiál: 100% Polyester Šortky Materiál: 80% Polyester a 20% Lycra.

4. Mytí s vodou o pokojové teplotě, nepoužívejte kartáč nebo bělidla, Prosím, Cool železo. Dát umýt v kapse při mytí ve stroji za účelem ochrany wearproof oblek pro cyklistiku.

5. Rychlé Suché a prodyšné Polyesterové textilie pro dres Silné pružnost lycra pro šortky.Anatomický design s sublimační tisk(Pomocí italské Inkoust), nikdy slábnout. Je to neškodný na kůži.

Štítky: triatlon trisuit, ročník cyklistické bib, tri oblek triatlon, děti cyklistické kraťasy mtb, sada týmový sport, ženské týmové sporty, cyklo dres krátký rukáv set kalhoty muži, ticc cyklistika bib, cyklistický dres men krátký rukáv kapsa na zip, oblečení cyklistické mtb muži
Sezóna Letní
Zip Délka Plné
Značka wulibike
Dresy Materiálu 100% Polyester
Kalhoty Materiál 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Typ Jersey Sety
Pohlaví MUŽI
Cyklistika Jersey Pad Styl Houba Kalhoty Pad
Původ KN(Původu)
Rukáv Velikost krátký rukáv

Napsat recenzi

Související produkty