Výprodej

610.61 Kč

2 035.36 Kč

Módní Černé Pánské Tašky Příležitostné Muž Tašky přes Rameno Měkké Nylonové Tašky Plátěné Tašky Podnikatel Crossbody Messenger Tašky (XW88313)

Přidat recenzi

Módní Černé Pánské Tašky Příležitostné Muž Tašky přes Rameno Měkké Nylonové Tašky Plátěné Tašky Podnikatel Crossbody Messenger Tašky (XW88313)

Značka: XuanWei Číslo Modelu: XW88313 Materies: kvalitní měkký polyester Podšívka: Bavlna Barva: Černá Struktura: mail kapsa, vnitřní kapsa na zip, na telefon/peněženku kapsy, přední kapsa na zip a zadní kapsa na zip. Kapacita: tablet, mobil, peněženka, cigarety, deštník, A4 a rukavice atd. (pouze pro referenční) Velikost: W: 33cm * T: 3.5 cm * Výška: 27 cm Čistá Hmotnost: 0,45 kg Balení: standardní balení krabice/ks Použití: single-tašky přes rameno, messenger tašky Záležitost: obchodní a ležérní. Poznámka: má 1~3 cm chyba měření, protože různé metody měření.

POZNÁMKA: Bez ohledu na to, jaké problémy máte v mém obchodě, prosím, neváhejte a kontaktujte nás to vyřešit v první předtím, než se spor!

Q: Proč si vybrat nás? A: 1. Dobrá cena; 2. Dobrý design; 3. Nejlepší kvalita; 4. Na čas dodání; 5. Rychle reagovat on-line služeb; 6. Blahopřání služby. (prosím, zanechte vzkaz, když, aby, pokud budete potřebovat tuto službu) Q: Když mohou být uspořádány tak, aby loď poté, co jsem zaplatil objednávku? A: balíček bude shiped během 2~5 pracovních dnů po zaplacení objednávky byl schválen formulář www.novepecivo.cz auditu. Q: mohu mít sledovací číslo pro můj rozkaz? A: nabízíme k dispozici sledovací číslo pro všechny objednávky, sledování web.: www . 17track . net. Q: Jak dlouho mohu získat můj balíček poštou? A: Protože různé země mají různé celní odbavení proces a post přepravní rychlost poštou. Nemůžeme zaručit přesný čas přepravy, ale můžete si přečíst následující přepravní rychlost pro referenční: Asijských zemí: 15~40 pracovních dnů, Evropa, Oceánie země a USA: 20~45 pracovních dnů; Severní Amerika A Jižní Amerika zemí: 35~90 pracovních dnů; Afrika, Brazílie a dalších vzdálených zemí: 60~120 pracovní dny. Q: Jak mám postupovat, pokud potřebujete rychlý přepravní služby? A: Prosím, kontaktujte nás pro kontrolu přepravní náklady první, pokud potřebujete rychle doprava je EMS, DHL, UPS, Fedex a jiných jmenovaný způsob dopravy. Otázka: Jaké informace o dopravě, měl jsem odejít, když cílem? A: Aby se balíček půjde dobře, prosím, zanechte správnou a k dispozici příjemce celé jméno, dodací adresu a telefonní číslo. Poznámka: ruská Federace kupující musí poskytnout plné jméno příjemce(tři slova na méně). Q: Co mám dělat, pokud balíček se vrátil zpět do číny, jak jsem nevyzvedl balíček na čas v místní post? A: za Prvé, když paket dosáhne cíl, místní pošťák bude odeslání. Pokud nikdo doma podepsat pro balíček bude udržet to v příspěvku v 15~30 dní. Za druhé, když jsme sledovat balíček na status pobytu k vyzvednutí, zašleme messeage na žádost kupujícího k vyzvednutí balíček co nejdříve. Ve finále, pokud balíček se vrátil ještě zpět k nám ve finále, vás budeme kontaktovat kupujícího, aby se roztok znovu odeslat(kupující je odpovědný za přepravní náklady)/náhrada(pouze zboží, hodnota)/slevy(pro kupujícího další objednávku). Q: Co mám dělat, když tašky má problémy s kvalitou? A: za Prvé, kontaktujte nás, a posílat obrázky, aby nám ukázal, co se kvality problémy, kterým čelí. Za druhé, bude nabídka po-prodejní služby sleva/vrácení/poslat znovu po kontrolu kvality problémy. Q: Je přijmout malé objednávky, hromadné objednávky a OEM objednávky? A: Ano. Prosím, kontaktujte nás pro další diskusi: Whatsapp: +86 139 2890 5490; E-mail: vážený pane.jo(@)genuineleatherbags.kn.

Štítky: taška, kožené pánské, kabelka muži, taška muži rameno, cloth muži, muži svetr, retro plátno rameno crossbody tašky, žena rameno crossbody tašky, mužské svetr, sláma rameno crossbody tašky, taška muži rameno
Pohlaví MUŽI
barva černá
Interiér Mobilní Telefon Do Kapsy
Styl Módní
Číslo Modelu XW88313
Značka NoEnName_Null
Původ KN(Původu)
Vzor Typu Solidní
Počet Kliky/Popruhy Jeden
Exteriér Bahno Kapsy
Typ Closure zip
Kabelky Typ Messenger Tašky
Hlavní Materiál Polyester
Příležitosti Univerzální
Tvar Brašny
Typ Položky Kabelky
Dekorace NIC
Tvrdost MĚKKÉ
Podšívka Materiál Bavlna

Napsat recenzi

Související produkty