Výprodej

349.33 Kč

447.78 Kč

2,5 L Tučňák, Slon Mini Zásobník Vody 8 Sklenic Vody Bez Vytápění Zásobník Pitné Karikatury Sklenice Šálky

Přidat recenzi

Popis produktu: 1.Název Produktu: Mini Zásobník Vody

2.Produkt materiál: plast

3.Velikost: 16*16*44cm/6.30*6.30*17.32 v

4.Kapacita: o 2500cc (asi 8 sklenic vody)

5.Poznámka: hlavně je tepelně odolný do 65 stupňů. Nepřidávejte vroucí vody.

Vlastnosti:

1. Tvar je roztomilý, a prostor je malý, takže je snadno přenosný.

2. Kapacita cca 2500 ml vody, připomene vám přidat vody potřebné za den.

3. Vyrobeny z potravinářské čistoty materiálů, je bezpečné a hygienické.

4. Když práce je zaneprázdněn, nemusíte běžet čaj v pokoji. Tam je mini zásobník vody na stole. Navržen tak, aby být lehký a kompaktní, to je ideální pro malé rodiny s dětmi, studenty, ložnice, pracovny nebo kanceláře.

5. 8 šálky vody denně, je to snadné a zdravé! Kapacita 8 šálků vody stačí přidat vodu, která by měla být konzumována v jeden den, což může snížit váhu a odstranit únavu.

6. Je snadné použití, vložte jej na jakémkoli místě, a můžete zaručit, pít čerstvé čisté vody každý den, nebo připravit různé nápoje podle vaší nálady a preference.

7.Poznámka: Toto je desktop mini zásobník vody, není domácnosti, zásobník vody, takže to je bez napájení bez topení a bez chlazení.

Seznam produktů:

Mini zásobník vody *1

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

Štítky: 8 šálků vody krém, dávkovač dávkovač, mub mini dávkovač, zásobník vody uv, dávkování vody, huawei zásobník vody, distributor vody, zásobník vody nevěsta, mini dávkovač automatické, 8 šálků vody dispensal
Materiál Plastové

Napsat recenzi

Související produkty