Výprodej

39 980.36 Kč

Inno-Požární 30 cm Dlouhé Dálkové ovládání inteligentní černé nebo stříbrné ethanol inteligentní hořák

Přidat recenzi

Bio ethanol krb

Vytvo Ohniskovou Stěnu ve vašem obývacím pokoji

\

Klady Ethanol Krb 1. Snadná instalace. Žádný proud. Většina umožňují DIY instalace, což šetří náklady na instalaci. 2. Odvětrání není nutné, což minimalizuje vnitřní tepelné ztráty. 3. Ne spalin hovoří vnitřní prostor a umožňuje městských bytů být dodatečně s krbem snadněji než s tradiční krb. 4. Hoří jasně 5. Snadné ovládání 6. Nízké nároky na údržbu, žádný popel, čištění komína, nebo objemné tuhá paliva do zásobníku a obchodu.

7. Dopad na životní prostředí je nízký, žádné výpary nebo kouř; využívá obnovitelné zdroje jako fue l.

1.Jsme hrdi nejen velký výběr ethanol krby, ale také zákaznický servis, který je na špičkové úrovni.

2.Každý výrobek poskytujeme 3 roky záruku což odejít, aby naši zákazníci s ne po-prodejní starosti.

3..Inteligentní ethanol firelaces jsou navrženy tak, aby snadno nainstalovat a provozovat. Bez nutnosti komín nebo potrubí připojení. 4..Naše továrna je vybaven state-of-the-art výrobní technologie a zařízení a využívá předních světových procesů.

5.. Kromě toho, naše továrna se řídí nejvyšší kvality a kontroly kvality postupů spolu s výrobní a testovací zařízení, aby bylo zajištěno každý vyrobený předmět, rosnatka továrna je v naprostém pořádku.

TOVÁRNÍ VÝROBA

FAQ CO JE BIO ETHANOL PALIVO?

Bio Ethanol je Palivo získané z kukuřice, a proto je trvale udržitelným zdrojem energie. Pouze zbytkové emise při spalování bio ethanol, oxid uhličitý a vodní pára. JE BIO ETHANOL BEZPEČNÝ PRO VNITŘNÍ POUŽITÍ?

Ano. Budete chtít, aby postupujte podle pokynů pro každý model o návod na montáž atd. JAK MŮŽU OVLÁDAT SVŮJ KRB?

Jednoduše naplňte hořák s Bio Ethanol Palivo a světlo. Nikdy nepřidávejte palivo, když svítí. JAK MOHU "VYPNOUT" MŮJ KRB?

Každý krb je mírně odlišná. Ve většině casesthe paliva zásobník má víko na pokrytí nákladů na otvor. Použít nástroj za předpokladu, zavřete víko zásobníku paliva, aby uhasit plamen. Když zavřete víko eliminovat přísun kyslíku, který uhasí plamen, podobně jako svíčka. JAK MÁM NASTAVIT PLAMEN?

Větší otevření víka větší plamen. Upravit opeing vytvořit velikost plamene, který hledáte.

Jaký Typ Povrchu lze Hoře mou Stěnu Krbu?

Pro montáž na stěnu modely, pouze jejich montáž na pevný, rovný, svislý povrch stěny. Můžete připojit jej proti cihla, sádrokarton, kámen, dlaždice, a tapetových stěny. Není jej připojit na jakoukoliv zeď s tkaniny nebo tkaniny krytiny. Některé modely mohou být zapuštěné do zdi. CO JE ZBARVENÍ Z NEREZOVÉ OCELI?

Teplo produkované ohněm může způsobit odbarvení paliva zásobník a víko. Rozšířené a neustálé používání vašeho krbu může vést k mírnému zakalení a zabarvení krb sám o sobě, ale může být snadno očistit. JAK MÁM ČISTIT SVŮJ BIO ETHANOL FIREPALCE?

Ujistěte se, že všechny palivo je zcela vyhořel před čištěním hořáku. Hořáky mohou být čištěny s nerezové oceli čistší a vlhkým hadříkem. Nebo můžete umýt mýdlem v teplé vodě z kohoutku. Úplně suchý po mytí. Protože hořák je neustále vystaven teplu je normální, z nerezové oceli, aby změnit barvu v průběhu času. KOLIK TEPLA BUDE MŮJ KRB VYRÁBĚT?

Bio Ethanol krby nepotřebují větrání, to znamená, že veškeré teplo zůstane uvnitř místnosti, která dělá to více efektivní. Můžete najít BTU specifikace pro konkrétní model na jeho stránce produkty. JAK DLOUHO BUDE MŮJ KRB HOŘET?

Každý krb se liší v množství paliva to bude držet. 1,5 Litru paliva bude trvat 5 Hodin. BUDE TAM ŽÁDNÝ ZÁPACH Z PALIVA?

Ne, ethanol nesmrdí když hoří. To voní jako alkohol v jeho surovém stavu a dá mírný zápach hned poté plamen zhasne podobné, jako když svíce zhasne.

Štítky: ethanol fireplac, ovládání elektrický krb, ipod classic shell, ethanol hořák tábor, venkovní krb, gril, zábava, ventilátor kamen, místo požáru, elektrický krb, oheň krbu, sklad
Číslo Modelu ILFP-SR30-a, B, nebo stříbrné -0615-00035
Typ Ethanol Krby
Plocha Vytápěné 15~85 metr čtvereční
Použití Vnitřní
Velikost 762mm L x 193mm W x 168mm H
Funkce-4 Elektronické detektory tepla.
Typ Instalace Vložit
Napětí 110V~240V
Nastavení plamene 4 plamen velikostí
Funkce-3 alarm systém
Funkce-1 Automatické zapalování/zánik/palivo nabíjení
Funkce-5 Těžké shake senzor
Funkce-2 Co2 Bezpečnost infračervený detektor
Paliva bio ethanol
Původ KN(Původu)
Záruka 3 roky

Napsat recenzi

Související produkty