Výprodej

579.66 Kč

772.82 Kč

Automatické Smysl Infračervené Indukční Úspory Vody, Zařízení, nastavitelný mini Vodní Difuzér Pro Kuchyň Koupelna Umyvadlo Kohoutek

Přidat recenzi

Automatické Smysl Infračervené Indukční Úspory Vody, Zařízení, nastavitelný mini Vodní Difuzér Pro Kuchyň Koupelna Umyvadlo Kohoutek

Popis: ZJ Automatické Smysl Infračervené Indukční Úspory Vody, Zařízení Pro Kuchyň Koupelna Umyvadlo Kohoutek IPX6 Vodotěsné Vody Ochrana proti Přetečení Specifikace: Značka: ZAJIA (Xiaomi Ekologické Řetězce) Čistá Hmotnost: 105g Velikost: 60x34x49mm Pohotovostní Spotřeba Energie: ≤0.2 mW Pracovní Tlak Vody: 0.05-0.8 MPa Snímací Rozsah: Boční Snímače 0-5 cm/Spodní Čidlo 0-10cm Vody Účinnost: První Úroveň Ochrana Třída: IPX6 Způsob nabíjení: USB Výhod: - Indukčně odvádí vodu. - Úspory vody. - Pohodlné rozebrat a sestavit. - Super dlouhá výdrž baterie. - Vody ochrana proti přetečení. - IPX6 Vodotěsné. Vlastnosti: 1. Upgrade dvojitý senzor pro ventily, dvě sady snímání plochy, dvě vodní režimy, 0,25 sekundy rychle indukce. 2. Odvádí vodu indukčně IR, snížení touch znečištění. 3. Spodní čidlo pro krátkodobé potřeby vody - Když senzor vstupuje do spodní detekční oblasti (v omezené vzdálenosti 10 cm), voda začala proudit ven. Když senzor listy, Voda vytéká ven. 4. Boční čidlo splňuje voda požadavky na skladování - Když senzor vstupuje na straně snímací oblasti (v omezené vzdálenosti 5 cm), voda začala proudit ven. Aktuální trvá tři minuty, a voda zůstává průtok ven, i když je smyslové objekt opustí. Pokud snímač vstupuje na straně snímací oblast znovu během vodního toku procesu, voda může být kdykoli zastavena. 5. Prvotřídní vody účinnost, úspory energie a ochrany životního prostředí. 6. Jednoduchý design, styl, přizpůsobit do různých stylů domů. 7. 6 sad adaptérů, splnit vaše různé potřeby. Obsah Balení: 1 x Infračervené Indukční Úspory Vody, Zařízení Pro Kohoutek 1 x Instalační Klíč 3 x těsnící Kroužky 6 x Adaptéry 1 x Návod (v Čínštině Pouze)

Automatické Spořiče Vody Kohoutek

Inteligentní senzor Senzor vody| Ukládání vody| Snadno rozebrat Dlouhá životnost baterie| ochrana proti Přetečení

Infračervené snímání vody, snížení touch znečištění.

Okamžitý Režim

Spodní Senzor Když způsobená objekt vstoupí dolní snímací oblasti (účinná vzdálenost je do 10 cm), bude voda proudit ven. Když způsobená objekt listy spodní detekční oblasti, bude voda proudit přestane. Když voda teče času, než 20 sekund, bude voda automatické vody zastavit.

Režim Skladování

Na straně snímače Když způsobená objekt vstoupí straně snímací oblasti (efektivní vzdálenost je do 5 cm), bude voda vytékat po dobu 3 minut. I když vyvolané objekt opustí, bude voda proudit ven. V proces vytékat, Pokud indukované objekt vstoupí straně snímací oblast znovu, průtok vody se zastaví.

Dual indukční

Dvě skupiny indukční oblasti, dvě vodní zásuvky režimy, 0,25 sekundy rychlé indukce, inteligentní a pohodlné.

Inovativní Technologie

Inovativní technologie, design, MCU algoritmus a pulzní interval odběr vzorků byly použity pro optimalizaci infračervené indukce, což snižuje spotřebu energie výrobku a zajistit soulad a stabilitu výrobku, ve složitých prostředích.

Vstřikování vzduchu techniku

Vhodné k Instalaci

Zachovat původní baterie, s podpůrné nástroje lze snadno dokončete proces instalace.

6ks Montážní adaptéry

Vhodný pro běžné baterie na trhu.

Dlouhá Výdrž Čas

Dlouhá Výdrž Čas S tím, jak USB nabíjení, plné nabití trvá asi 3 hodin, a to může být použit pro asi 6 měsíců. Když baterie je nízká, to se rozsvítí, aby vám připomněl, poplatku. Poznámka: z Důvodu různých prostředích a využití návyky, tam bude rozdíly v životnosti baterie.

Ochrana Proti Přetečení

Vestavěné úložné kapacity, mohou včas zavřít ventil předcházet voda z tekoucí ven, i když je přístroj vypnutý napájení.

Kompaktní design

Malé rozměry a jednoduchý design

Jednoduchý styl designu, vhodné pro různé domácí styl.

Štítky: smysl xiaomi, spořič vody, automatické infračervené vody, klepněte xiaomi, dotek vody, infračervené vody, xiaomi zajia, infračervený senzor pro vodu, baterie xiaomi, kohoutek senzor xiaomi
Značka VH
Stupnice 1
Funkce Dálkové Ovládání
Číslo Modelu Voda Difuzor
Kontrolní Kanály 2 Kanály
Stav Sestavy Ready-to-Go
Gyro Infračervené Indukční Úspory Vody, Zařízení Pro Kohoutek
Původ KN(Původu)
Max Rychlost ZJ Automatické Smysl Infračervené Indukční Úspory Vody

Napsat recenzi

Související produkty